Με γκολ του Μανθάτη στα 83 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του ματς, η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β’ για την 12η αγωνιστική της Superleague 2.
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Superleague 2 η Καλλιθέα, η οποία μετά την νίκη επί της ΑΕΚ Β’, κέρδισε και τον Παναθηναϊκού Β’ με 1-0, χάρη σε γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου», Γιώργου Μανθάτη στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Βόκολου αιφνιδίασε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού της «πρασίνους», αφού στα 83 δευτερόλεπτα έπειτα από σέντρα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντονι Μουνιέ, ο Μανθάτης με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Η Καλλιθέα μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 33′, αλλά η προσπάθεια του Μουνιέ κατέληξε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του «τριφυλλιού» να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Βοσνιάδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Σιδερά.
Στην επανάληψη, μπορεί ο αγώνας να είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα δεν ήταν απειλητική, με εξαίρεση την ευκαιρία του Τσιριγώτη στο φινάλε. Έτσι η Καλλιθέα με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.