Ρόδος – Τσαντάκιας με «ευαισθησίες» – Πήρε μεν την τσάντα αλλά…
Η γυναίκα στη Ρόδο έμεινε έκπληκτη
Σε αναζήτηση ενός άνδρα, που φορώντας μάσκα επιτέθηκε και άρπαξε τη τσάντα μιας γυναίκας, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05-01-2022) έξω από πολυκατάστημα.
Ο δράστης στην έκκληση της γυναίκας να της αφήσει τουλάχιστον το κινητό της που είχε ανάγκη, ανταποκρίθηκε θετικά. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε και πλέον αναζητείται από τους αστυνομικούς, που πήραν κατάθεση από τη γυναίκα.
Πιο συγκεκριμένα φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του και μάσκα έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα χαρακτηριστικό του, επιτέθηκε λίγο πριν τις 19.00, σε δύο γυναίκες που έβγαιναν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στη Ρόδο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην rodiaki.gr, η μία από τις δύο γυναίκες, ο δράστης κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αιφνιδιάσει τις δύο γυναίκες, περιμένοντάς στο σκοτάδι κρυμμένος.
Πήρε τα 200 ευρώ και άφησε το κινητό
Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε τη μία γυναίκα, την άρπαξε με βίαιο τρόπο τη τσάντα και άρχισε να τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κοντά να τις βοηθήσει. Έτσι, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας σχίζοντας το λουρί. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.
Η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 περίπου ευρώ καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα. Ο μασκοφόρος φάνηκε πάντως… γενναιόδωρος, αφού λίγο πριν αρχίσει να τρέχει, η γυναίκα του φώναξε να επιστρέψει το κινητό της το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη όπως κι έγινε. Ο δράστης το έβγαλε από τη τσάντα και το πέταξε στο έδαφος.
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442