Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία – Διέρρηξαν σπίτι και πήραν λεία 5 πύθωνες

Βρετανία – Διέρρηξαν σπίτι και πήραν λεία 5 πύθωνες

Το παράξενο στην υπόθεση που ερευνά η αστυνομία είναι πως ο διαρρήκτης δεν πήρε τιμαλφή ή χρήματα από το σπίτι αλλά 5 πύθωνες.

Η απίστευτη διάρρηξη έγινε στην πόλη Ράγκμπι του Γουόργουικσάιρ στην κεντρική Αγγλία. Ο διαρρήκτης με χίλιες δυο προφυλάξεις κατάφερε να απενεργοποιήσει τον συναγερμό, άνοιξε αθόρυβα την πόρτα, μπήκε και έκλεψε τους πύθωνες.

Στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας μέσα στα σκοτάδια διασχίζοντας ένα νεκροταφείο. Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, παρά μόνο ότι ο κλέφτης δεν πήρε χρυσαφικά, χρήματα ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου από το σπίτι, αλλά έβαλε μέσα στη βαλίτσα τα 5 φίδια και εξαφανίσθηκε.

Αργότερα διαπιστώθηκε πως τελικά είχε πάρει ένα μικροποσό. Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν αφού τα συγκεκριμένα φίδια φέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και είναι εύκολο να τα αναγνωρίσει κανείς, εφόσον φυσικά τα βρουν.

Βασιλικός πύθωνας

Οι βασιλικοί πύθωνες βρίσκονται στην Αφρική και την Ασία. Φτάνουν από μερικά εκατοστά μέχρι και τα 10 μέτρα. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν έχουν αδένες με δηλητήριο και σκοτώνουν τη λεία τους σφίγγοντάς την με τις δυνατές σπείρες τους.

Από τα επτά είδη επικίνδυνο για τον άνθρωπο είναι ο «πύθων ο δικτυωτός», ο οποίος ζει στις ζούγκλες της Μαλαισίας και της Μιανμάρ. Το βάρος αυτού του πύθωνα μπορεί να φθάσει τα 120 κιλά.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024