Σε δημοπρασία η περιουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα
Πουλήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Αργεντινού θρύλου που «έφυγε» από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, τέθηκε σε πλειστηριασμό η περιουσία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Τα πολλά χρέη του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου οδήγησαν τον δικαστή να βγάλει την περιουσία του ποδοσφαιρικού θρύλου σε μία διαδικτυακή δημοπρασία, στην οποία θα έψαχναν αγοραστή περίπου 90 περιουσιακά του στοιχεία.
Η δημοπρασία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κατάφεραν να πουληθεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Μαραντόνα, πλην ενός σπιτιού και μίας BBW. Η διαδικασία ωστόσο, είχε πάρει παράταση για αρκετές ημέρες αφού στη δημοπρασία της 19ης Δεκεμβρίου τα πιο ακριβά «κομμάτια» απέτυχαν αρχικά να προσελκύσουν αγοραστές.
Η αρχική τρίωρη δημοπρασία είχε αποφέρει μόλις 26.000 δολάρια για περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων, με το ακίνητο Villa Devoto Maradona που είχε χαρίσει στους γονείς του και κοστολογείται τουλάχιστον 900.000 δολάρια, να μην βρίσκει τελικά αγοραστή.
Η μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ήταν για έναν πίνακα του Μαραντόνα από τον καλλιτέχνη Lu Sedova, για τον οποίον και προσφέρθηκαν 2.150 δολάρια, ενώ το δεύτερο πιο ακριβό «κομμάτι» που πουλήθηκε ήταν μια φωτογραφία του με τον ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, που αγοράστηκε για 1.600 δολάρια.
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν εύστοχοι»
- Χιμένεθ: «Να έρθει γρήγορα ο Ιανουάριος να ενισχυθούμε, γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα»
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
- LIVE: Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης
- LIVE: Μπολόνια – Γιουβέντους
- Τζένοα – Ίντερ 1-2: «Διπλό» κορυφής για τους «νερατζούρι»
- Λουτσέσκου:«Είχαμε πρόβλημα ενέργειας, ίσως και οι αλλαγές να μην ήταν η καλύτερη έμπνευσή μου…»
- Νίκολιτς: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο Ζίνι δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)
































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442