Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα σε… απουσίες και Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Κόντρα σε… απουσίες και Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Αποστολή στη Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό, που έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη… μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας (19:30, COSMOTE SPORT 2 HD) τον Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο 2022, διατηρώντας τη διαφορά τους από τη δεύτερη ΑΕΚ. Μετά από 15 αγώνες, παραμένουν στην κορυφή με 41 πόντους, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχουν στο εφετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης με 7 πόντους και ψάχνει βαθμολογική… ανάσα.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει να αντιμετωπίσει και τον παράγοντα των απουσιών, με τα προβλήματα να είναι πολλά για τον Πορτογάλο τεχνικό. Στον χθεσινό έλεγχο βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, πονοκεφαλιάζοντας τον έμπειρο προπονητή.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κένι Λαλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρόνι Λόπες, Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός είναι και οι 5 που έχουν αποχωρήσει για να συμμετάσχουν στο Κόπα Αφρικα (Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ).

Ο Μανωλάς αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στα ερυθρόλευκα, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να έχει στη διάθεσή του και τον Λοβέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Απόλλωνα έχει σημάνει συναγερμός, καθώς έξι παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Ο νέος ιός έχει «χτυπήσει» την Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Τζιανλούκα Φέστα να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στη σημερινή αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024