Ο Τζος Γκίντι στις 28 Δεκεμβρίου 2021 μπόρεσε να κάνει κάτι που είχε να συμβεί 50 χρόνια. Έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Νορμ Βαν Λίερ το μακρινό 1971, που φθάνει σε double-double χωρίς σημειώσει ούτε έναν πόντο.
Τα ξημερώματα έγραψε ιστορία και πάλι με μια επίσης ξεχωριστή επίδοση, στην ήττα των Θάντερ από τους Μάβερικς με 95-86.
Ήταν κυριολεκτικά παντού στο παρκέ και τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 14 ασίστ και 13 ριμπάουντ. Αυτό το triple-double τον κατέστησε αυτόματα το νεότερο παίκτη στην ιστορία του NBA που γίνεται «τριπλός», όντας 19 ετών και 84 ημερών.
Ξεπέρασε έτσι τον ΛαΜέλο Μπολ, που είχε πετύχει το προηγούμενο ρεκόρ σε ηλικία 19 ετών και 140 ημερών.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μήνυμα και οι ευχές του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο έτος, αλλά και ο απολογισμός για το 2025 που μας «αποχαιρετά», το οποίο χαρακτήρισε ιστορική χρονιά.
Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Σίλβα, καθώς ενημέρωσε κι επίσημα τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως θα αποχωρήσει. Πιθανότατα θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα