Πέτρος Φιλιππίδης – Μοναχικά γενέθλια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής
Ο ηθοποιός έκλεισε τα 58 του χρόνια στις φυλακές Τριπόλεως, όπου παραμένει προφυλακιστέος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Στις φυλακές Τριπόλεως κρατείται προσωρινά ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι να βρεθεί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.
Μάλιστα, ο ηθοποιός που είναι προφυλακιστέος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού είχε γενέθλια αυτές τις ημέρες, τα οποία και πέρασε μοναχικά στο κελί του.
Συγκεκριμένα, έκλεισε τα 58 του χρόνια την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής του, μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν τον τελευταίο χρόνο.
Στο εδώλιο στις 18 Μαρτίου 2022
Θυμίζουμε ότι ο προφυλακισμένος ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας το πρωί της 18ης Μαρτίου 2022.
Ο κύβος ερρίφθη μετά και από την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος το οποίο κατέστη αμετάκλητο αφού ο κατηγορούμενος δεν άσκησε έφεση και έτσι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα λογοδοτήσει ενώπιον των τακτικών δικαστών και των ενόρκων που θα αποτελέσουν τη σύνθεση του δικαστηρίου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.
Οι καταγγελίες των γυναικών που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν αυτές που τον έφεραν στη θέση του κατηγορούμενου αντιμέτωπο με βαρύτατα αδικήματα και οδήγησαν στην προσωρινή του κράτηση, τον περασμένο Ιούλιο ενώ ο ίδιος αρνείται τις κακουργηματικου πράξεις που του αποδίδονται.
- «Αυτή είναι η… χρυσή πρόταση της Χάποελ για τον Χέιζ-Ντέιβις» (pic)
- Gen Z: Από τα ακριβά ενοίκια στους χαμηλούς μισθούς – Οι 7 λόγοι που την κρατούν πίσω
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο




