Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρεοκοπημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Τεράστια οφειλή σε τράπεζες

Χρεοκοπημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τεράστια οφειλή σε τράπεζες

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης χρωστάει τεράστιο πόσο στις τράπεζες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στις φυλακές της Τρίπολης καθώς εκτός από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν έχει να αντιμετωπίσει και τις τεράστιες οφειλές που βαραίνουν την οικογένεια.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, χρωστάει τεράστιο πόσο στις τράπεζες σε δάνεια στα οποία έχουν μπει εγγυητές μέλη της οικογένειας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό: «Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που ταλανίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του. Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν, έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

»Μου μεταφέρουν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα του Φιλιππίδη: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024