Πέτρος Φιλιππίδης – O Σπύρος Μπιμπίλας έλαβε κλήση για να παραστεί ως μάρτυρας στην δίκη
O Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ έχει κάνει πολλή δουλειά στις καταγγελίες των ηθοποιών
O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.
Μιλώντας στο Πρωινό ο ηθοποιός ανέφερε ότι έχει δεχθεί κλήση για να παραστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
O Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ έχει κάνει πολλή δουλειά στις καταγγελίες των ηθοποιών και έτσι γνωρίζει κάποια παραπάνω πράγματα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Χθες έλαβα την κλήση για να παραστώ ως μάρτυρας στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Όταν με κάλεσαν έμαθα ότι ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου, δεν το γνώριζα, όμως εγώ είπα πως θα πω αυτά που ξέρω. Τους είπα να μη με χαρακτηρίσουν. Ό, τι με ρωτήσουν θα το πω. Με καλούν ως μάρτυρα της δίκης, αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
- Η άσκηση για καλύτερο ύπνο
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει απέναντι στον Τσίπρα: Μάχη Πολάκη με Παππά – Δούρου για την ηγεσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442