ΚΙΝΑΛ – Να επιβληθεί ανώτατη τιμή στις προστατευτικές μάσκες
Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών, σημειώνει το ΚΙΝΑΛ
Την επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες για να προστατευθούν οι πολίτες από φαινόμενα κερδοσκοπίας ζητάει το ΚΙΝΑΛ.
Παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:
«Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών.
»Άλλωστε, η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και έξι μήνες παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών στην αγορά που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Διαβάστε επίσης: Μάσκες FFP2 ή KN95 – Έρχονται πρόστιμα-«μαμούθ» για αισχροκέρδεια
Διαβάστε επίσης: Μάσκες – Μεγάλες ανατιμήσεις για τις προστατευτικές μάσκες FFP2 ή KΝ95
»Συνεπώς, εκτός από τους άμεσους και συστηματικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας-με την αναγκαία παρέμβαση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού-χρειάζεται η επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες, όπως άλλωστε έγινε με τα rapid και PCR test.
»Έστω και τώρα, ας πράξει το αυτονόητο».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442