Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κυρίαρχος της βραδινής διασκέδασης και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για τα Χριστούγεννα στο MEGA.
Δίπλα του μια γυναίκα που όταν ανεβαίνει στη σκηνή δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.
Απίστευτες ερμηνείες σε τραγούδια του χθες και του σήμερα και μαγικά ντουέτα μόνο για το κοινό του MEGA.
Ένα τέτοιο ντουέτο είναι και το «Έτσι ξαφνικά», η μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου που τραγούδησε για το MEGA μαζί με την Μαρινέλλα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας