«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μια ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Οικονόμου, αφού χαρακτήρισε εκ νέου ως «εθνικό ψεύτη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τόνισε πως «είπε πολλά για να μην πει αν διαψεύδει ή όχι ότι, σύμφωνα με την έκθεση των κ.κ. Τσιόδρα και Λύτρα, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, επειδή η κυβέρνηση δεν δημιούργησε νέες ΜΕΘ και για τα ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ».
Προσέθεσε, μάλιστα, πώς «δεν ξεχνάμε ότι για την κυβέρνηση η ενίσχυση σε ΜΕΘ ήταν πεταμένα λεφτά».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε, υποστηρίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει μέρα με τη μέρα και με κάθε τρόπο πλέον το πόσο αδίστακτος είναι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.