Γιώργος Τράγκας – Πώς τον αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Πετράκος
Θείε" Γιώργο σε χαιρετώ.Ήσουν ο πιο ζωντανός άνθρωπος που έχω γνωρίσε, ανέφερε.
Ο Γιώργος Τράγκας έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12), βυθίζοντας σε θλίψη το δημοσιογραφικό και όχι μόνο, κόσμο.
Ο Γιώργος Τράγκας είχε τοποθετήσει τον Γρηγόρη Πετράκο ως αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, κόμματος που είχε ιδρύσει ο δημοσιογράφος.
To αντίο Πετράκου στον Τράγκα
Αρκετές ώρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο τραγουδιστής τον αποχαιρέτησε με ένα μακροσκελές μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«»Θείε» Γιώργο σε χαιρετώ.Ήσουν ο πιο ζωντανός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Το βλέμμα σου πιο οξύ κι από ξυράφι.Όσα έμαθα από σένα σε λίγους μήνες θα χρειαζόμουν πολλές ζωές να τα βρω μόνος μου.Όταν γνωριστήκαμε μου είπες :»ανιψιέ» θέλω, πριν «φύγω» να ρίξω ένα καράβι στο λιμάνι. Να μπουν μέσα νέες φωνές και άνθρωποι που αντιστέκονται στη λαίλαπα που ερχεται. Μετά εγώ θα φύγω, έτσι κι αλλιώς, και κάντε το ότι θέλετε. Ρίξτε το στα βράχια, πουλήστε το ή βοηθήστε τη χώρα σας όπως μπορείτε.Δεν πρόλαβες να το ρίξεις στη θάλασσα το καραβάκι. Μη σε νοιάζει. Είναι σα να το κανες.
Οι άνθρωποι εδώ, σαν κανίβαλοι, ακόμα τσακώνονται περί του αν το είχες κάνει ή δεν το είχες κάνει…Μετά από τόσο σάλιο που ξόδεψες να τους ξεστραβώσεις για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική εργαλειοποίηση του ιού, αυτοί ακόμα πιστεύουν ότι το θέμα μας είναι η»δημόσια υγεία»…Ακόμα βλέπουν φαντάσματα με «αρνητές του ιού» και «αντιεμβολιαστές». Όσο ήσουν στο νοσοκομείο δεν είπα λέξη, θείε. Δεν τους έδωσα ούτε ψίχουλο, τροφή, να γράφουν, να παραποιούν και να κανιβαλίζουν.Κι ας με «τσιγκλούσαν» τα τρολάκια τους. Έτσι θα ήθελες και έτσι έπραξα. Και τώρα δε θα πω κουβέντα.Θα φύγεις με αξιοπρέπεια.Τα έκανες όλα. Δεν έχεις παράπονο.Δέκα ζωές έζησες.Καλέ Θεέ, δώσε ξεκούραση στην ψυχή του και δύναμη στη γυναίκα του», ήταν η ανάρτησή του.
- Έρευνα: Πόσα χρόνια χρειάζεται να αποταμιεύει ο μέσος εργαζόμενος για να γίνει πλούσιος;
- BHMAGAZINO: Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Συντριβή αεροσκάφος στην Τουρκία: Βρέθηκε το μαύρο κουτί και η συσκευή καταγραφής ήχου – Ανάμεσα στα ονόματα και ένα ελληνικό
- «Είναι ένα… δεκάρι σε όλα ο Μεντιλίμπαρ» – Η αποθέωση στην Ισπανία, οι εξαιρετικές προπονήσεις και οι… τούμπες
- Χάρολντ Πίντερ: Το κλειδί για την ανάκτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας
- Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες αντιβιοτικού φαρμάκου
- Οι Ιταλοί επιμένουν: «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μανδά» (pic)
- Η Κέιτ Χάντσον «έριξε πόρτα» στον Spider-Man το 2002 και δεν το έχει μετανιώσει έως σήμερα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/stephan-widua-ef5IgSRyFjo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442