Γρηγόρης Πετράκος – Νέο παραλήρημα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 – «Έχουμε επίσημα δικτατορία»
«Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται»
Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτύπησε» με αφορμή το νέο μέτρο της κυβέρνησης για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.
Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα νέο παραληρηματικό βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία».
«Έχουμε επίσημα δικτατορία»
«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος και πρόσθεσε:
«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442