Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο – «Δεν έχω καλή άποψη για αυτούς, αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζαν»
Ο παρουσιαστής αφού καταδίκασε τη συγκεκριμένη πράξη, ανέφερε πως παρότι η σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και η άποψή του για τη συγκεκριμένη παρέα δεν είναι καλή, αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν σταματήσει την ίδια στιγμή και δε θα άφηναν να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια.
«Δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο»
Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως».
Ενώ στη συνέχεια είπε: «Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».
Δείτε το βίντεο.
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί
- Βήμα-Βήμα η διαδικασία αιτήσεων για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ
- Ολυμπιακός: Δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νικη το +38





