Οι Μπακς ανήμερα των 27ων γενεθλίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν των Καβαλίερς (112-104), με τον εορτάζοντα να είναι ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής
Μετά από δύο αγώνες στα… πιτς, ο Γιάννης επέστρεψε στη δράση ανήμερα των 27ων γενεθλίων του και οδήγησε τους τους Μπακς στη νίκη με 112-104 επί των Καβαλίερς, μετρώντας σε 27 λεπτά 27 πόντους 6/16 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ, 3 λάθη και 4 φάουλ.
Πολύ καλή εμφάνιση για τα «Ελάφια» πραγματοποίησε και ο Μίντλετον, ο οποίος είχε 21 πόντους, 8 ασίστ, ο Χόλιντεϊ είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ.
Έτσι, η ομάδα του Μιλγούοκι έφτασε στο 16-9, ενώ οι Καβαλίερς, από τους οποίους ξεχώρισαν οι Άλεν (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Μάρκανεν (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ), πήγαν στο 13-12.
Η πρώτη περίοδος της αναμέτρησης ήταν αμφίρροπη και τελείωσε ισόπαλη (24-24), ενώ στη δεύτερη οι γηπεδούχοι ήταν πιο δυνατοί όμως δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδτήρια με σημαντική διαφορά. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους Μπακς στο +10, ενώ παρά την προσπάθεια της ομάδας του Κλίβελαντ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Γιάννης και η παρέα του έφτασαν στη νίκη με 112-104.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.