Πέτρος Φιλιππίδης – Ο γαμπρός του στο «50-50» μιλάει πρώτη φορά μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού
Ο Θάνος Τοκάκης αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo
Ο Θάνος Τοκάκης μίλησε πρώτη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού για σεξουαλική κακοποίηση.
Ο γνωστός ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη στη δημοφιλή σειρά του Mega «50-50» όπου είχε παίξει τον γαμπρό του, ενώ είχε υπάρξει και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θάνος Τοκάκης ανέφερε: «Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.
»Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και οι ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους».
«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη» τόνισε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη



