Βραδιά Champions League σήμερα με ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουβέντους!
Οι «μπλε» υποδέχονται τους «μπιανκονέρι» στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας σε μία αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι Λονδρέζοι στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.
Μονόδρομος λοιπόν η νίκη για την ομάδα του Τόμας Τούχελ αν θέλει να «πατήσει» στην κορυφή. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, οι Άγγλοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ο Γερμανός τεχνικός δεν θα βιαστεί να τον χρησιμοποιήσει. Ανέκαμψε ο Ζορζίνιο, αμφίβολος ο Χάβερτζ, ενώ ανέτοιμος είναι ο Κόβασιτς.
Από την άλλη πλευρά, η ιταλική ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν ηττηθεί σήμερα, θα «κλειδώσει» και την πρωτιά.
Ο Μαξ Αλέγκρι έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τους Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι και Ντανίλο να είναι εκτός. Ωστόσο, έχουν επιστρέψει οι Σάντρο και Ντιμπάλα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η συγκινητική ανάρτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αφιερωμένη στον γιο του, που του έδωσε κίνητρο να πετύχει ρεκόρ καριέρας (37π.) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ!
Συνεχίζεται η αγωνιστική καθίζηση του Στέφανου Τσιτσιπά – Οριακό το 2026, αρνητικό το πρόσημο του τελευταίου 12άμηνου για τον Ελληνα τενίστα, που έχει μπροστά του ένα δύσκολο δίμηνο.