Με το διπλό στις αποσκευές της έφυγε από το Λαύριο η ΑΕΚ.
Η Ενωση, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, επικράτησε με 82-81 και πέτυχε την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, μίλησε για το διπλό που πήρε η ομάδα του στο Λαύριο, αλλά και για την κατάσταση του Στέφαν Γέλοβατς.
«Κάθε μέρα παίζουμε και για τον Στέφαν. Οι γονείς του έχουν έρθει από τη Σερβία, χθες τους επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία. Ελπίζουμε αυτή η θετική ενέργεια να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο και να είναι το παιδί καλά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έχουμε προβλήματα, αλλά μας συσπειρώνουν. Το Λαύριο είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Αντεπεξήλθαμε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και μετά τη διακοπή ελπίζω να έχουμε μια ομάδα όπως θέλουμε.
Κάναμε μια καλή νίκη, καλύψαμε κάπως την ήττα από τον Κολοσσό. Έχουμε καλό υλικό, θέλει λίγη ενίσχυση και θέλουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο μας, ώστε τον Δεκέμβριο να παρουσιάσουμε την ΑΕΚ που έχουμε προγραμματίσει».
Ο Ολυμπιακός ήταν καθολικά ανώτερος, «πάτησε» την ΑΕΚ με 36-29 στο Καματερό, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 1-1 και απέκτησε ξανά πλεονέκτημα έδρας
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!