Χωρίς τον Νεϊμάρ θα αναγκαστεί να παραταχθεί η Βραζιλία, στο μεγάλο ντέρμπι με την Αργεντινή για την 14η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στην προπόνηση των πεντάκις πρωταθλητών κόσμου, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ένιωσε ενοχλήσεις και πάρθηκε η απόφαση να μην ταξιδεύσει για την Αργεντινή.
Μετά από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο, ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός αποστολής, με τους Βραζιλιάνους να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο της γαλλικής ομάδας.
Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ιντερ, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, όμως ηττήθηκε στο Ολίμπικο και η διαφορά αυξήθηκε από τους 7 στους 8 βαθμούς.