Μοσχάτο – Φυλάκιση 20 μηνών με τριετή αναστολή στον 45χρονο καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας
Είκοσι μήνες φυλακή με τριετή αναστολή Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου
Με φυλάκιση 20 μηνών, κατά συγχώνευση, με τριετή αναστολή τιμώρησε το δικαστήριο στον 45χρονο καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο.
Ελαφρυντικό ο πρότερος σύννομος βίος
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Την καταδίκη του κατηγορουμένου ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέφρασε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος απυήθυνε χειρονομίες και προτάσεις που ανάγονται στη γενετήσια σφαίρα και πρόσβαλε την τιμή της μαθήτριας και ζήτησε την καταδίκη του για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στην απολογία του ο 45χρονος δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό που καταγγέλει η μαθήτρια δεν έλαβε ουδέποτε χώρα.
Είχε προηγηθεί η κατάθεση των γονέων της μαθήτριας , οι οποίοι αναφέρθηκαν στο περιστατικό με βάση όσα τους μετέφερε το παιδί τους, όπως και ο διευθυντής του σχολείου.
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»



