Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βύρωνας - Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας που παρενόχλησε μαθήτριες μέσα σε σχολείο

Βύρωνας – Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας που παρενόχλησε μαθήτριες μέσα σε σχολείο

Ο 22χρονος που συνελήφθη μετά το περιστατικό στον Βύρωνα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος

Η σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας μέσα σε σχολείο στον Βύρωνα έκανε τον γύρο των ΜΜΕ. Ο δράστης ηλικίας 22 χρονών δεν είχε διστάσει να μπει στις σχολικές τουαλέτες Λυκείου στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών και να παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια. Ο 22χρονος επιδειξίας, σύμφωνα με την καταγγελία μαθήτριας «τρύπωσε» στις σχολικές τουαλέτες περιμένοντας να μπει κάποια μαθήτρια.

Όταν είδε μπροστά του τη κοπέλα άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες και το θύμα έβαλε τις φωνές. Η υπάλληλος του κυλικείου έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Μόλις ο 22χρονος είδε τη γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα και έφυγε τρέχοντας. Την ίδια ημέρα το πρωί επιτέθηκε σε μια μαθήτρια που πήγαινε στο Λύκειο. Την παρενόχλησε και η κοπέλα μπήκε σε ταχυφαγείο ζήτησε βοήθεια και γλίτωσε από τα χέρια του.

Ο επιδειξίας του Βύρωνα είχε «πλούσια» δράση

Όπως όλα δείχνουν όμως ο 22χρονος τριγυρνούσε συνεχώς στην περιοχή του Καρέα καθώς τέσσερις ημέρες αργότερα έστησε καρτέρι κοντά σε γυμνάσιο της περιοχής και μάλιστα σε πεζογέφυρα. Παρενόχλησε δύο φίλες 13 και 14 ετών, έκανε όμως το λάθος και έδωσε το instagram σε μια από τις μαθήτριες.

Όταν τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα τις περιοχής, έδωσαν και τα στοιχεία του νεαρού και μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι μαθήτριες τον αναγνώρισαν ενώ όπως έγινε γνωστό είναι σεσημασμένος στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024