Η σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας μέσα σε σχολείο στον Βύρωνα έκανε τον γύρο των ΜΜΕ. Ο δράστης ηλικίας 22 χρονών δεν είχε διστάσει να μπει στις σχολικές τουαλέτες Λυκείου στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών και να παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια. Ο 22χρονος επιδειξίας, σύμφωνα με την καταγγελία μαθήτριας «τρύπωσε» στις σχολικές τουαλέτες περιμένοντας να μπει κάποια μαθήτρια.
Όταν είδε μπροστά του τη κοπέλα άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες και το θύμα έβαλε τις φωνές. Η υπάλληλος του κυλικείου έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Μόλις ο 22χρονος είδε τη γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα και έφυγε τρέχοντας. Την ίδια ημέρα το πρωί επιτέθηκε σε μια μαθήτρια που πήγαινε στο Λύκειο. Την παρενόχλησε και η κοπέλα μπήκε σε ταχυφαγείο ζήτησε βοήθεια και γλίτωσε από τα χέρια του.
Όπως όλα δείχνουν όμως ο 22χρονος τριγυρνούσε συνεχώς στην περιοχή του Καρέα καθώς τέσσερις ημέρες αργότερα έστησε καρτέρι κοντά σε γυμνάσιο της περιοχής και μάλιστα σε πεζογέφυρα. Παρενόχλησε δύο φίλες 13 και 14 ετών, έκανε όμως το λάθος και έδωσε το instagram σε μια από τις μαθήτριες.
Όταν τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα τις περιοχής, έδωσαν και τα στοιχεία του νεαρού και μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Οι μαθήτριες τον αναγνώρισαν ενώ όπως έγινε γνωστό είναι σεσημασμένος στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα