Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν δεν δείχνεις ό,τι βλέπει όλος ο κόσμος…

Οταν δεν δείχνεις ό,τι βλέπει όλος ο κόσμος…

Καλά, ο Διαμαντόπουλος και οι λοιποί «συγγενείς» δεν… είδαν. Το συνδρομητικό; Τι έκανε; Τα ριπλέι της κοσμοτέ, πού χάθηκαν;

Ημέρα βγαλμένη από τα πιο άγριο και σκοτεινά όνειρα «εξυγίανσης». Οσα έγιναν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη (2-1), με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, τους βοηθούς, τους VAR, τους AVAR και το… κακό συναπάντημα, ήταν η ονείρωξη του κάθε «εξυγιαντή». Και (σκανδαλώδης) ατιμωρησία που θα επιδιώξουν να προκύψει για όσα έγιναν στο ημίχρονο και στο τέλος, επίσης.

Μια κατάσταση που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Αρη, με τον τεχνικό της ομάδας, Ακη Μάντζιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει μεταξύ άλλων ότι όσα έγιναν στο αποψινό παιχνίδι δικαίωσαν απόλυτα τους Θεσσαλονικείς, που ζητούσαν ξένους διαιτητές.

Εκτός από τους διαιτητές, που καθόρισαν το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις τους, σε… κακή μέρα βρέθηκαν επίσης και οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού, που έχασαν όλες τις σημαντικές φάσεις, οι οποίες έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι και έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ.

Εχουμε και λέμε: Στο 7ο λεπτό και συγκεκριμένα στη φάση που δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Λάζαρος Ρότα, το ριπλέι που δόθηκε ήταν μακρινό και δεν έδινε τη δυνατότητα να φανεί καθαρά το μαρκάρισμα του Ελληνα αμυντικού. Στο 17’, όταν ο Αρης ζήτησε δεύτερη κίτρινη κάρτα – αποβολή για τον Ρότα, το συνδρομητικό δεν έδειξε καν ριπλέι της φάσης.

Στο 37’, στη φάση που ο Διαμαντόπουλος δίνει πέναλτι σε «βουτιά» του Πέτρου Μάνταλου, το Cosmote TV δείχνει μόνο ένα ριπλέι και αυτό χωρίς να υπάρχει καλή οπτική. Πώς γίνεται σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, στο οποίο μάλιστα ο διαιτητής περίμενε τρία λεπτά για να εξεταστεί η φάση από τον VARίστα να δίνεται μόνο ένα ριπλέι; Είναι πραγματικά απορίας άξιο.

Στο 64’ δεν έδειξαν ριπλέι σε φάουλ που έκανε ο Σιμόες, σε μια φάση που ενδεχομένως θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον μέσο της ΑΕΚ. Στη φάση της αποβολής του Μήτογλου, το Cosmote TV δεν έδειξε γενικό πλάνο την ώρα που ο αμυντικός της Ενωσης ανατρέπει τον Καμαρά, για να φανεί εάν ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι σε προφανή θέση για γκολ. Το είδαμε αρκετά λεπτά μετά, επειδή πήγε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος στο VAR.

Στο 78’ σε φάουλ που έκανε ο Σιμόες, έδειξαν ριπλέι από την κάμερα που ήταν στο πάνω διάζωμα, σε μια πολύ μακρινή προβολή, που δεν μπορούσε κάποιος να διακρίνει εάν θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ο μέσος της ΑΕΚ. Τρία λεπτά αργότερα, οι Κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα κόρνερ, αλλά για μια ακόμα φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν έδειξε ριπλέι για να φανεί ξεκάθαρα από ποιον έχει βγει η μπάλα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024