Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα η Ατλέτικο (3-0)

Εύκολα η Ατλέτικο (3-0)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 της Μπέτις για την 12η αγωνιστική της La Liga. Σκόραρε μετά από οκτώ μήνες ο Ζοάο Φέλιξ, στο -2 από την κορυφή η ομάδα του Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο υποδέχθηκε την Μπέτις στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» θέλοντας να την προσπεράσει στην βαθμολογία, αλλά και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης… και το πέτυχε. Με ένα επιβλητικό 3-0 η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπέρασε στην βαθμολογία την εξαιρετική μέχρι τώρα Μπέτις και βρίσκεται στην 4η θέση -2 από την κορυφή.

Βρήκε δίχτυα μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες ο Ζοάο Φέλιξ. Τελεταία φορά που είχε σκοράρει ο Πορτογάλος ήταν το περασμένο Φεβρουάριο κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» άνοιξε στο 26ο λεπτό ο Γιαννίκ Καράσκο, με την Ατλέτικο καθόλη την διάρκεια του πρώτου μέρους να είναι η ομάδα που πατάει καλύτερα, με το (1-0) του πρώτου ημιχρόνου να την αδικεί βάση της εικόνα της.

Στην επανάλληψη οι γηπεδούχοι έκανα δύο τα τέρματα τους, καθώς ο  Χερμάν Πεζέλα έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 63ο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί και το ακυρωθέν γκολ του Χερμόσο στο 53′.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζοάο Φέλιξ στο 80′ αφού πρώτα χρειάστηκε η συμβολή του VAR για να κατοχυρωθεί το γκολ υπέρ των γηπεδούχων, και ο Πορτογάλος να σπάσει το ρόδι… μετά από οκτώ μήνες ξηρασίας.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024