Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.
Σύμφωνα με τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, η Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε εννέα δύσκολα χειρουργεία ενώ εκκρεμούν τουλάχιστον άλλο δέκα!
«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» τόνισε η κ. Καλοφώνου.
«Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική» πρόσθεσε.
Εξήγησε ότι τα χειρουργεία που εκκρεμούν είναι πολλά, αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα για κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά.
Τόνισε δε ότι πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που μπορεί να έχουν επιπλοκές, παρά το ότι τα πράγματα έως τώρα έχουν πάει καλά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας