Οι 40 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετοί
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 40 πόντους απέναντι στους Τίμπεργουλβς, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του και οι Μπακς ηττήθηκαν με 113-108 εντός έδρας.
Ο MVP των τελικών του NBΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ότι μπορούσε κόντρα στη Μινεσότα, όμως οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 113-108 εντός έδρας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 40 πόντους με 7/9 βολές, 12/17 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κοψίματα στα 35 λεπτά που έμεινε στο παρκέ όμως οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για τους πρωταθλητές.
Οι Μπακς μετά το τέλος του αγώνα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Δείτε εδώ το βίντεο:
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Επική πρόκριση σε ένα… ατελείωτο παιχνίδι!
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442