Ολυμπιακός – Σε δημοπρασία φανέλες από το ματς με τη Φενερμπαχτσέ
Τέσσερις εμφανίσεις των Πειραιωτών και συγκεκριμένα οι φανέλες που φόρεσαν οι Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Τικίνιο στο ματς με την Φενερμπαχτσέ, πωλούνται μέσω δημοπρασίας, όπως γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα social media
Την ευκαιρία να αποκτήσουν μία από τις φανέλες που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην ιστορική νίκη που πέτυχαν στην Τουρκία απέναντι στην Φενερμπαχτσέ (3-0) για το Europa League την προηγούμενη Πέμπτη, έχουν οι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
Όπως γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ιστοσελίδα «matchwornshirt» υπάρχουν τέσσερις εμφανίσεις των Πειραιωτών και συγκεκριμένα οι φανέλες που φόρεσαν οι Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Τικίνιο, οι οποίες πωλούνται μέσω δημοπρασίας.
«Λάβετε μέρος στη δημοπρασία για μία φανέλα του Ολυμπιακού από το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε», ανέφεραν οι πρωταθλητές στο μήνυμά τους στο twitter.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.