Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στην απόφαση του Πάου Γκασόλ να ολοκληρώσει την καριέρα του, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν λόγο για έναν σπουδαίο αθλητή, με θεϊκές αρετές, ο οποίος θα λείψει στον κόσμο και στο ίδιο το άθλημα!
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Ένας σπουδαίος αθλητής με θεϊκές αρετές! Θα λείψεις στους παίκτες, στους οπαδούς και στο ίδιο το άθλημα! Να έχει περισσότερη δόξα στη ζωή σου από δω και πέρα Πάου Γκασόλ», ανέφεραν οι Πειραιώτες.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.