Τα μοντέλα καλούνται να αποδόσουν σε με μία διαδραστική δοκιμασία, η οποία απαιτεί να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές, και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα
Το πραγματικό διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM ξεκίνησε επίσημα, με ένα επίκαιρο και συνάμα ανατρεπτικό concept.
Τα 20 μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας πήγαν στο σινεμά και παρακολούθησαν μαζί με τους κριτές, ένα μαγικό κλιπ: Ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πρωταγωνίστησαν σε μία ταινία, αφιερωμένη στη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο μας στέρησε η πανδημία του Covid-19.
Τα μοντέλα καλούνται να αποδόσουν σε με μία διαδραστική δοκιμασία, η οποία απαιτεί να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές, και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.
Μόνο η Ειρήνη, το golden pass της σεζόν είχε το δικαίωμα να επιλέξει τον παρτενέρ της. Εκείνη και ο Ναπολέων λοιπόν, ήταν το πρώτο ζευγάρι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας