Αυλαία σήμερα για την 4η αγωνιστική της Super League με το… μενού να έχει τρία δυνατά παιχνίδια σε Ιωάννινα, Ριζούπολη και Περιστέρι.
Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (17:15), σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι καθώς μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ηττηθεί στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με τον Ιωνικό, ενώ η ομάδα του Νιόπλια έχει μέχρι στιγμής τρεις ισοπαλίες.
Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξενεί τον Ιωνικό (19:30), με τις δύο ομάδες να θέλουν αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απομάκρυνε τον Πετράκη από τον πάγκο, με τον Φέστα να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, θέλοντας να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, ο Ιωνικός προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ και επιθυμεί να φτάσει σε ένα καλό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη ώστε να χτίσει μία συγκομιδή.
Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Περιστέρι (19:30), ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Οι γηπεδούχοι που έχουν στον πάγκο τους πλέον τον Γιώργο Παράσχο χρειάζονται τη νίκη, ώστε να καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό.
Από την άλλη, ο Άρης του Άκη Μάντζιου μετά το κακό του ξεκίνημα, κατάφερε να πάρει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλει τη νίκη ώστε να χτίσει πάνω στο μομέντουμ και να μπει σε μία ισορροπία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τεράστια νίκη με 3-3, μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Ουατταρά στο 85′ και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης που κάνει.
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ουκάκι στον Ατρόμητο καθώς πέρασε αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα έγραψε το 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην νέα του ομάδα!