Γιάννης Ζουγανέλης – «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»
«Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle» δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle.
«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #MeToo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor.
Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχεται πως αγαπά την τηλεόραση, γι’ αυτό και τον ενοχλεί πολύ όταν «η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή.
Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».
- Ιράν: Εκκληση «όλα τα μέρη» να τηρούν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου απευθύνει ο Μαρκ Κάρνι
- ΟΗΕ: Η πρώην αντιπρόεδρος της Κόστα Ρίκα Ρεβέκα Γκρίνσπαν υποψήφια να διαδεχθεί τον Αντόνιο Γκουτέρες
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική



