
Ελεονώρα Μελέτη – Πήρε θέση στον «πόλεμο» Μαλέσκου VS Καινούργιου
Η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς, όπως είπε, θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν
Στον τηλεοπτικό «πόλεμο» που ξέσπασε με πρωταγωνίστριες στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (23/9) στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.
Τόσο η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, όσο και οι συνεργάτες της ανέφεραν πως η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν υπερβολική καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ενόχλησή της και υπέπεσε σε κάποια ατοπήματα.
Η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς, όπως είπε, θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν.
«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”.
Σε αυτό δεν φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας.
Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρίσκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα



