Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου - Η ανάρτηση-«καρφί» για την Κατερίνα Καινούργιου

Ιωάννα Μαλέσκου – Η ανάρτηση-«καρφί» για την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά την τηλεοπτική κόντρα τους, η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε πολλά ερωτήματα ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Την πρώτη της και άκρως αινιγματική ανάρτηση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα social media λίγες ώρες μετά από τον τηλεοπτικό πόλεμο που ξέσπασε με αντίπαλο την Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την κόντρα τους, η παρουσιάστρια του «Love It» άφησε πολλά ερωτήματα ανεβάζοντας ένα story, με φόντο την θάλασσα και το φεγγάρι.

«Το σκοτάδι δεν καταστρέφει το φως. Το οριοθετεί», έγραψε στο λιτό αλλά γεμάτο υπονοούμενα μήνυμά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

To χρονικό της τηλεοπτικής σύρραξης

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που θέλει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε μάλιστα την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να μάθουν τι πραγματικά ισχύει και τι έχει να απαντήσει η ίδια στα δημοσιεύματα αυτά, η παρουσιάστρια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

«Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες»

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου;

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους, που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου όμως, να σεβόμαστε. Εξεπλάγην δυσάρεστα, κυρίως από την Κατερίνα, γιατί δεν ξεχνάω, ούτε το καλό, ούτε το κακό. Αφετέρου, νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, το τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό, θα το κρίνει ο κόσμος όχι τα νούμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, βάλθηκαν να συγκρίνουν την ποιότητα του Big Brother με το Bachelor για να κρίνουν πιο από τα δύο έχει τελικά τη χαμηλότερη ποιότητα.

Σε αυτή τη μάχη χωρίς νικητές, με κάποιο τρόπο κατάφερε να μπλεχτεί και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και αυτό γιατί οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love It» της μετέφεραν τη δυσφορία του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα πλάνα με τα καυτά φιλιά από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η γνωστή παρουσιάστρια εκνευρίστηκε πολύ από τη συγκεκριμένη αναφορά, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μοιραστεί τα δικά του φιλιά με την Ιωάννα Τούνη μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε, ομολογουμένως αρκετά ειρωνικά:

«Θέλω να ζητήσω εγώ προσωπικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μεγάλη συγγνώμη και εκ μέρους της εκπομπής και των συνεργατών μου που προκαλέσαμε αυτή τη μεγάλη δυσφορία, γιατί σοκάρουν αυτές οι εικόνες. Δημήτρη με συγχωρείς».

 Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024