
Ελένη Μενεγάκη – Αποκλειστικές δηλώσεις στο «Χαμογελά και πάλι» αμέσως μετά την πρεμιέρα
Μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι
Μετά από 14 μήνες και 12 ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση.
Έτσι, την περασμένη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Ελένη», που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΜΕGA έκανε μια ξεχωριστή πρεμιέρα.
Μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι.
«Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν φάνηκε ότι μου έλειψε η τηλεόραση; Μου έλειψαν όλα αυτά» σημείωσε.
Παράλληλα, τόνισε, ότι η τηλεοπτική της επιστροφή συνοδεύτηκε από «συναίσθημα ανυπομονησίας, χαράς, σιγουριάς και ευτυχίας».
Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κουμπάρα και αγαπημένη της φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν στην πρεμιέρα της εκπομπής.
«Σε συζητήσεις που κάναμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου μου είχε πει ότι αν γυρίσω στην τηλεόραση θα είναι μαζί μου. Της είπα ότι το ξέρω και ότι εμείς είμαστε πάντα μαζί» υπογράμμισε.
- «Εξόφθαλμη επιχείρηση χειραγώγησης», βλέπει το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Νοσηλευτές: Δραματική υποστελέχωση στην Ελλάδα – «Είναι λίγοι στη βάρδια και εξουθενώνονται»
- Στινγκ: Η Θάτσερ, η τοξική αρρενωπότητα και η κόντρα με τους Police – «Οι άνδρες σήμερα δεν εκτονώνουν τη δύναμη τους»
- Τι είχες «Νέι», τι είχα πάντα: Νέες ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ, έντονη ανησυχία στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 16 μαθήτριες κάηκαν ζωντανές από φωτιά που ξέσπασε σε κοιτώνα σχολείου θηλέων
- «Κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες – Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της», λέει ο Καρπουχτσής της ΕΛΑΣ




