Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με την υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ και περιμένει με αγωνία να δει τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γάλλος σκοράρει ακατάπαυστα και δίνει «τρίποντα» στην Παρί.
Μάλιστα, φαίνεται πως όχι απλώς δεν έχει αγχωθεί με το τι θα γίνει, αλλά βρίσκεται σε πολύ χαλαρό mood. Και αυτό αποδεικνύεται με τις κινήσεις και τις αποφάσεις που παίρνει, καθώς σήμερα παρουσιάστηκε στο καμπ της Εθνικής Γαλλίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή, φορώντας ένα φούτερ με άρωμα… Μπαρτσελόνα!
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Γάλλος, στο φούτερ του απεικονίζεται ένα μουσείο από τη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα το MACBA. «Τρολάρει» ή μήπως υπονοεί κάτι; Ο χρόνος θα το δείξει…
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!