Το χάκλινο μετάλλιο στη σπάθη Β στους Παραολυμπαικούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε ο Πάνος Τριανταφύλλου. Ο Ελληνας πρωταθλητή επικράτησε με 15-6 του Γάλλου Βαλέτ και εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.
Ο Τριανταφύλλου πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία και στα ημιτελικά ηττήθηκε με 15-9 από τον Πολωνό Κάστρο.
Η ήττα αυτή δεν τον επηρέασε στον μικρό τελικό. Απέναντι στον Βαλέτ, που έχει στη συλλογή του δύο παραολυμπιακά μετάλλια ήταν εξαιρετικός, επικράτησε με 15-9 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Με τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τσικίνιο, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει την Τρίτη την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο χαφ.
Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών του ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.