Έλα Έμχοφ – Η θέτη κόρη της Καμάλα Χάρις εξηγεί γιατί επέλεξε το μόντελινγκ και όχι την πολιτική
H θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις ανέφερε πώς προσαρμόζεται στο γεγονός ότι γίνεται διάσημη
Η Έλα Έμχοφ μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της στο μόντελινγκ και το πως αισθάνεται ως κόρη της αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Σε νέα συνέντευξη στο Vanity Fair, η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις ανέφερε πώς προσαρμόζεται στο γεγονός ότι γίνεται διάσημη και στην απροσδόκητη είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ.
Η Έλα Έμχοφ ανέφερε για τον αιφνίδιο τρόπο με τον οποίο άρχισε καριέρα στο μόντελινγκ: «Αυτό κάνει τα πάντα πιο συναρπαστικά».
Η απόφοιτη της Σχολής Σχεδίου Πάρσονς, κόρη του συζύγου της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ δήλωσε στο περιοδικό ότι έλαβε τις πρώτες προτάσεις για συνεργασία στο Instagram και συμμετείχε σε κάποια μικρά πρότζεκτ προτού ξεκινήσει να βαδίζει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας, όπως Balenciaga και Proenza Schouler.
Ενώ έχει επαινεθεί για το κομψό στυλ της και τις ενδυματολογικές επιλογές της, όπως το παλτό που φόρεσε στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρις και το χτένισμά της, η Έμχοφ ανέφερε ότι είναι έτοιμη για ανανέωση της εμφάνισής της.
«Αφήνω τα μαλλιά μου μακριά. Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε. Είμαι έτοιμη για μακριά σγουρά μαλλιά» είπε.
Παρ’όλο που σκέφτηκε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να εισέλθει στον πολιτικό στίβο, έχει πάθος με τον καλλιτεχνικό κόσμο.
«Ο πατέρας μου με ρωτάει πολύ συχνά: «Έχεις ξανασκεφτεί τη Νομική Σχολή;». Και του λέω: «Νταγκ, δεν θα συμβεί. Θα το αφήσω σε εσένα και εγώ θα είμαι η καλλιτέχνης»» εξήγησε η Έλα Έμχοφ.
Τον Ιούλιο η φοιτήτρια σχεδίου μόδας που έγινε μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021/2022 του Balenciaga στην έδρα του οίκου, στο Παρίσι.
Προηγουμένως έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στην παρουσίαση της κολεξιόν του Proenza Schouler.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)


