Μπύρα – Αυτό είναι το μυστικό για γρήγορο πάγωμα
Με αυτό το έξυπνο μυστικό μπορείτε να παγώσετε μπύρα, αναψυκτικά και κρασί σε χρόνο μηδέν
Έαν θέλουμε να παγώσουμε γρήγορα ένα μπουκάλι κρασί ή μια ζεστή μπύρα ή ακόμη και να τα διατηρήσουμε κρύα για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιά, η λύση είναι είτε μια σαμπανιέρα, είτε ένα ειδικό ή αυτοσχέδιο cooler.
Απαραίτητα υλικά πάγος, νερό και αλάτι. Μάλιστα αλάτι, it’s simple science!
Βάζοντας πάγο σε ένα δοχείο μειώνουμε την θερμοκρασία μέσα στο δοχείο αλλά η μπύρα ή το κρασί θα αργήσει αρκετά να κρυώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουμε παγωμένο νερό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγωμένη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πάγος των -18ο C θα λιώσει γρήγορα μέσα στο νερό των σχεδόν 0ο C.
Δείτε το βίντεο
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ
- Πέθανε η «Σούλα»: Η Χρυσούλα Αλευρίδου και οι οίκοι ανοχής που σημάδεψαν τη Λάρισα
- Σομαλία: «Εκτοπισμός των Παλαιστινίων από τη Γάζα στη Σομαλιλάνδη» – Αυτό είναι το σχέδιο του Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη: Όσες αθλιότητες κι αν διέπραξε κατά του Χρήστου Γιαννούλη, η αλήθεια για τη ΝΔ δεν θα κρυφτεί

