Θυμάστε τη «Γαρουφαλιά» από το «Παρά Πέντε» που έγραψε τη δική της ιστορία ως χαρακτήρας, με τη «Θεοπούλα» να την χαρακτηρίζει ως την «κοντή»;
Η ίδια σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ, με την αλλαγή να είναι εντυπωσιακή.
Το ρόλο, όπως ίσως θα θυμάστε, υποδύθηκε η Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την «κοντή» της κωμικής σειράς, αφού τα μαλλιά της έχουν μακρύνει και έχει αλλάξει αρκετά, όπως και η κόρη της Ζουμπουλίας.
Η ηθοποιός διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα, όπως βλέπουμε και στις πρόσφατες φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας