Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ελληνικές συμμετοχές να έχουν κάνει την παρουσία τους, καθώς οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου αγωνίστηκαν για την πρόκριση στα ημιτελικά της δικώπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων στρέφεται στην ενόργανη γυμναστική, εκεί όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας αρχίζει στις 08:30 την προσπάθειά του στον προκριματικό των ανδρών στους κρίκους, με τον άρχοντα του αθλήματος να αναμένεται να έχει μία εύκολη πρόκριση στον τελικό.
Στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης αρχίζει την προσπάθεια του στον προκριματικό γύρο του μονού ανδρών, αντιμετωπίζοντας στις 09:00 τον Σέρβο Ζολτ Πέτο, ενώ στην κολύμβηση ξεκινούν τους δικούς τους προκριματικούς ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400μ. μικτής ατομικής ανδρών (μετέχει στην 3η προκριματική σειρά, στις 13:13) και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα γυναικών («πέφτει» στην 5η προκριματική σειρά, στις 13:35).
Παρακάτω το τηλεοπτικό πρόγραμμα των Ελληνικών συμμετοχών για το Σάββατο 24 Ιουλίου:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».