Χάρις Αλεξίου για Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»
Συντετριμμένη η τραγουδίστρια άφησε το προσωπικό της αποχαιρετιστήριο για τον σπουδαίο τροβαδούρο
Η Χάρις Αλεξίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 81 ετών, και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Οι συνάδελφοί του, αποχαιρετούν τον «ανεπανάληπτο» Τόλη Βοσκόπουλο, και θυμούνται τις συνεργασίες τους με τον σπουδαίο καλλιτέχνη.
Η Χάρις Αλεξίου, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο.
«Αγαπημένε μου κύριε!
Λατρεμένε του κόσμου!
Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη!
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου!
Χαρούλα»
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία
- Ντουμπάι: Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την επίθεση της 1ης Μαρτίου





