To διπλό αντίο του Λευτέρη Πανταζή στον Τόλη Βοσκόπουλο
Δείτε, επίσης, τι είπαν Νικολόπουλος και Μητσιάς για τον "ανεπανάληπτο" ερμηνευτή
«Αθάνατος, ήταν το ίνδαλμά μου» είπε μεταξύ άλλων. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθε να με δει με τη Μαρινέλλα και τραγουδούσα Βοσκόπουλο. Μου είπαν ότι ήταν από κάτω και μου κόπηκαν τα πόδια. Μετά που κατέβηκα στο τραπέζι του μου είπε “μπράβο πιτσιρίκο, ήσουν πολύ καλός”».
Φόρο τιμής απέτισε όμως και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος. «Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα φίλος του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα δυσαναπλήρωτο κομμάτι του ελληνικού τραγουδιού ο Τόλης» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι τον γνώρισε ως ηθοποιό το 1966 προτού γίνει μεγάλο όνομα.
«Καθόταν στην άκρη του μαγαζιού και παρήγγελνε μπουκάλι ουίσκι μόνος του» είπε. «Νομίζω ότι αυτή που τον αγάπησε πάρα πολύ και του στάθηκε ήταν η κυρία Γκερέκου» είπε ακόμη.
Ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε ότι «κόσμησε με την παρουσία του το ελληνικό τραγούδι, ήταν μια σχολή ο ίδιος».
Δείτε και την ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο Instagram:
- ΗΠΑ: Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον πρόλαβε το διπλωματικό ατόπημα της Μελάνια Τραμπ
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Τραγωδία στον Βόλο – «Καιγόταν ολόκληρη, της έριξα ένα μπουφάν να σβήσει αλλά έπεσε νεκρή μπροστά μου»
- Ο Άνταμ Σάντλερ αφήνει την κωμωδία και πιάνει (ξανά) το δράμα
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!



