Η Χοψονίδου τρολάρει τον Σπανούλη με… τρίποντο – «Θα ξεκινήσω κι εγώ το μπάσκετ»
Η Χοψονίδου απολαμβάνει τις διακοπές και «πειράζει» τον σύζυγό της
Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης απολαμβάνουν τις διακοπές τους μετά την απόφαση του μπασκετμπολίστα να αποσυρθεί από τα παρκέ.
Όλοι μαζί απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές και είναι χαρούμενοι που ο μπαμπάς της οικογένειας θα περνά από εδώ και πέρα περισσότερο χρόνο στο σπίτι.
Καθότι ενεργή στα social media η Ολυμπία Χοψονίδου συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram. Αυτή τη φορά, την είδαμε να πιάνει την μπάλα του μπάσκετ και να αρχίζει τις βολές ακολουθώντας τα χνάρια του συζύγου.
«Θα ξεκινήσω εγώ τώρα το μπάσκετ» σημείωσε με χιούμορ.
Δείτε τα υπέροχα βίντεο
- Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε πολίτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή, με κοινωνική Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται το «δικαίωμα στη σιωπή» σε υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ, πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Ο Μαυροπάνος σκόραρε κόντρα στη Σίτι και «τρέλανε» τους οπαδούς της Άρσεναλ στα social media (pics)
- Πώς κατέληξε να στάζει τόσο δηλητήριο ο διάλογος για τα φετινά Όσκαρ;
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στα δικαστήρια ο 19χρονος που αναζητούνταν
- Σε εξέλιξη οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο – Τα πρώτα μηνύματα



