Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παύλος του MasterChef μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς του

Ο Παύλος του MasterChef μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς του

Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας

Μπορεί ο Παύλος Χάππιλος να μην κέρδισε το φετινό MasterChef, αναμφίβολα όμως ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές. Οι εξομολογήσεις του για τη διαφορετικότητα στο ριάλιτι του Star συγκίνησαν τους τηλεθεατές, που τον λάτρεψαν και τον έκαναν viral παίκτη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χάππιλος δημοσίευσε φωτογραφία με τους δύο γονείς του και μας τους σύστησε για πρώτη φορά.

«Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση

Αποδοχή από την οικογένεια

Ο Παύλος Χάππιλος έχει αναφέρει πότε οι γονείς του δέχτηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο οπότε ήρθαν οι γονείς μου […]

Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι gay. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.

Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσαν και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν”, εξομολογήθηκε ο Κύπριος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024