Τατιάνα Στεφανίδου: Ειδυλλιακές διακοπές στον Γερολιμένα Λακωνίας
Από τότε που η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε διακοπές το προφίλ της στο Instagram, έχει γεμίσει με καλοκαιρινές φωτογραφίες
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνει πλήθος προσώπων της ελληνικής showbiz και του χώρου των media, μετά από τη λήξη μιας δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν. Ανάμεσά τους και η Τατιάνα Στεφανίδου.
H Τατιάνα Στεφανίδου ως λάτρης των social media, ενημερώνει συχνά μέσα από αναρτήσεις της, τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της.
Από τότε μάλιστα που έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, το προφίλ της στο Instagram, έχει γεμίσει με καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις αποδράσεις της.
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρέθηκε στον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα Λακωνίας, όπου απόλαυσε το γραφικό τοπίο και τη βόλτα της. Σήμερα ανυπομονεί για την επόμενη στάση του tour της, που θα είναι η όμορφη Πύλος.
Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα, στα οποία απεικονίζεται με ολόσωμο animal print μαγιό. «Αποχαιρετούμε σήμερα το γραφικό Γερολιμένα, το ιερό λιμάνι των αρχαίων Λακωνικών πόλεων και ορμητήριο Μανιατών πειρατών κατά την τουρκοκρατία. Αγωνιώ για την πανέμορφη Πύλο, που είναι ο επόμενος σταθμός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 ακόμη στρατιωτών στη Μέση Ανατολή



