Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Θα ήθελε να αποσυρθεί υπό καλύτερες περιστάσεις, αλλά για τον Τόνι Κρόος η ήττα με 2-0 από την Αγγλία στους «16» του Euro, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ήταν η τελευταία συμμετοχή του με τη Γερμανία.
Ο Κρόος είχε αποφασίσει να βοηθήσει τη «νάσιοναλμανσαφτ» στη διοργάνωση και μετά να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει.
Ο 31χρονος μέσος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, αλλά πρόσωπα από το περιβάλλον του επιβεβαιώνουν ότι δεν θα πάρει μέρος στη νέα αρχή του Χάνσι Φλικ στην ομάδα.
Ο Κρόος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει σημαδέψει την Εθνική Γερμανίας.
Κατέχει την έβδομη θέση στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές, έχοντας 107. Επίσης, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 17 γκολ.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει