Στην κληρονομιά του Βασίλη Σπανούλη, στάθηκε σε μήνυμά του στο Twitter o γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.
«Οι αθλητικές καριέρες δεν έχουν πάντα happy end. Η καριέρα του Βασίλη Σπανούλη όμως έχει πολλές στιγμές που μας ξεσήκωσε και ενέπνευσε παιδιά να αγαπήσουν την πορτοκαλί μπάλα, έχοντας την αφίσα του στο παιδικό δωμάτιο.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του. Ευχαριστούμε Βασίλη!», έγραψε ο γγΑ.
Οι αθλητικές καριέρες δεν έχουν πάντα happy end. Η καριέρα του @V_spanoulis όμως έχει πολλές στιγμές που μας ξεσήκωσε @ ενέπνευσε παιδιά να αγαπήσουν την πορτοκαλί μπάλα, έχοντας την αφίσα του στο παιδικό δωμάτιο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του. Ευχαριστούμε Βασίλη! pic.twitter.com/LQwyqlklhW
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.