Το πρώτο φιλικό που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) ο ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουλίου ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadium», σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι αντιμετώπισε την Αϊντχόφεν στο Europa League και στο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο «Philips Stadium» ηττήθηκε με 3-2.
Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά φιλικών που θα δώσει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Ολλανδία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα υπόλοιπα φιλικά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».