Έλενα Κώνστα: «Καυτή» εξόρμηση στην Μύκονο
Η Έλενα Κώνστα έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να γυρίζουν προς το μέρος της στην Μύκονο
Tην Έλενα Κώνστα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν thn απολαύσαμε στο πλευρό του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark όπου «πείραζε» τους καλεσμένους με διάφορους τρόπους
Η όμορφη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού ως λάτρης των social media προχωρά συχνά σε αναρτήσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο Instagram.
Πρόσφατα μάλιστα σε μία καλοκαιρινή απόδρασή της η Έλενα Κώνστα, έκανε σούπερ εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Μύκονο και έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν προς το μέρος της.
Η ίδια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, στις πρώτες εξορμήσεις της στη Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Κώνστα υπήρξε ένα από τα πρώτα θύματα του κοροναϊού καθώς είχε νοσήσει και χρειάστηκε να απομονωθεί, να περάσει όλα τα συμπτώματα και να επιστρέψει και πάλι υγιέστατη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Καιρός λοιπόν και για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση!
- H Ελβετία χάνει τη θέση της στον κόσμο – Το τέλος της ουδετερότητας;
- Συνταγή: Ροστ μπιφ
- Μεταναστευτικό: 260% αύξηση των ροών στο διάδρομο Λιβύης – Κρήτης
- Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα, που είχε επικηρυχθεί από τις ΗΠΑ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση



