Τι κι αν λένε πως είναι μόνο φίλοι; Τα όσα κάνουν στην παραλία Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη άλλα μαρτυρούν. Οι δύο παίκτες του Survivor που ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ πιθανό να τα ξαναβρήκαν, καθώς τον τελευταίο καιρό εκδηλώνονται μπροστά στις κάμερες.
Ο επιχειρηματίας δεν διστάζει να θυσιαστεί για πάρτη της ενώ εκείνη και μόνο που τον κοιτάζει λιώνει. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό της Κυριακής (13/6), τους είδαμε να το ζουν, με την 25χρονη να ζητά να της μάθει ψαροντούφεκο. Τα κατάφερε;
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας